Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Airco service

€ 75,00 € 50,00 (inclusief btw)
Aantal

Koudemiddel van je Airco bijvullen?
Koelt je airco niet meer zo goed als eerder? Dan kan je auto wel een Airco Servicebeurt gebruiken! Een Airco Servicebeurt kost €.75,-

Je airco koelt niet zo goed meer. Maar hoe komt dit en wat kun je er tegen doen? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Gevolg: de koelcapaciteit van de airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Dán wordt het tijd voor een Airco Servicebeurt, zodat je weer met een goed gevulde airco op weg kunt.

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Ook in de winter is je airco onmisbaar, namelijk om beslagen ruiten te verhelpen. Plan dus nu je airco-onderhoud.
Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om jouw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco

Zorg goed voor je airco!
Je airco geeft je het hele jaar extra comfort. In de zomer houdt 'ie je fris achter het stuur en in de winter bestrijdt 'ie beslagen ruiten. Laat je airco regelmatig controleren zodat 'ie altijd in topconditie is.